Skip to main content

Ik ben Doris koolen, gediplomeerd pedicure sinds 1986

 

Daarnaast geef ik ook energetische voetreflex massage en Aromatherapie.

In het Maagdenhuis heb ik in de sfeervolle kelder mijn praktijkruimte.

De praktijkruimte is voor iedereen toegankelijk want er is een lift aanwezig. In mijn praktijk werk ik volgens de nieuwste technieken.

Er staat een zeer comfortabele behandelstoel tot uw beschikking en ik werk met de zogenaamde "nattechniek" pedicuremotor. Tijdens het frezen wordt een beetje water mee gespoten wat tijdens de behandeling de vrijgekomen stofdeeltjes vrij snel doet neerslaan, daarbij vermindert deze techniek het branderige gevoel tijdens het frezen. Pedicure behandeling Ik begin de pedicurenbehandeling met een lekker ontspannen voetbadje ( bij teveel eelt of dikke nagels niet, anders wordt het te week ) en met een lekker kopje thee. Daarna desinfecteren, nagels knippen, eelt verwijderen, nagels en eelt frezen, schoonmaken nagels, scrubben en aansluitend incrèmen. Deelbehandelingen Naast de pedicurebehandeling kunt u ook kiezen voor een deelbehandeling, zoals alleen nagels knippen, likdoorns verwijderen of nagels

Tijdens de voetreflex massage werk ik met amandel en jojoba olie, en etherische olieën van Chi Naturel Life.

Pedicure behandeling

Ik begin de pedicurenbehandeling met een lekker ontspannen voetbadje ( bij teveel eelt of dikke nagels niet, anders wordt het te week ) en met een lekker kopje thee. Daarna desinfecteren, nagels knippen, eelt verwijderen, nagels en eelt frezen, schoonmaken nagels, scrubben en aansluitend incrèmen.

Deelbehandelingen

Naast de pedicurebehandeling kunt u ook kiezen voor een deelbehandeling, zoals alleen nagels knippen, likdoorns verwijderen of nagels lakken.

Voetreflex massage

Tijdens de voetreflex ontspannings massage werk ik met amandelolie en etherische olieen.

Het geeft een heerlijk onstpannen gevoel en verlichting van blokkades.

Aromatherapie

Om van klacht naar eigen kracht te gaan, dit zijn de basis elementen waar het in de aromatherapie over gaat. Bij aromatherapie wordt er gebruik gemaakt van essentiele olien, dat is olie die gedistileerd wordt uit planten en bloemen of kruiden. De heerlijke geur geeft je ook meteen een visueel beeld erbij.

Prijslijst Voetbed

Pedicurenbehandeling €28,00  
Voetreflexmassage €35,00  
Voetreflexmassage Plus €60,00  
Aromatherapie €85,00  
Nagels knippen € 8,50  
Likdoorns verwijderen € 8,50  
Nagels lakken tijdens een pedicuren behandeling   € 7,00 los € 12,50
Nek-schouder massage inclusief peeling schouders en een voetenbad €30,00  

Contact

Doris Koolen-Stark
Moussaultstraat 9 Asten

Bel voor een afspraak naar Doris Koolen 06 - 21873304
of stuur een e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.